Wil je meer?

Dat kan! Wij zijn immers gespecialiseerd in voeding bij onregelmatige diensten. Hoe je met voeding je slaap positief kunt beïnvloeden, meer energie houdt en maag-darmproblemen vermindert.

Wist je dat nachtwerkers gemiddeld een uur langer slapen na een voedingsprogramma en daardoor meer uitgerust wakker worden? De eerste winst!

Maar wij snappen ook dat ‘weten” niet altijd ‘doen’ is en dat gedragsverandering tijd kost. Juist daar zetten we op in, ‘met kleine stapjes grote sprongen vooruit’. Naast het boek bieden we ook workshops, trainingen, een totaal voedingsprogramma met bijbehorende Gezond de Klok rond-app én individuele begeleiding.

 

 

 

Workshops & trainingen

In deze interactieve sessies laten we je zien hoe, ondanks je onregelmatigheid, toch een goed ritme van eten en slapen kunt hebben. Dat niet alleen, wat gebeurt er in je lichaam als je onregelmatig werkt , hoe zit het met de biologische klok en wat heeft slaap ermee te maken? Hoe zit het met ochtend- en avondmensen en vooral hoe kun je er zelf mee aan de slag. 

Met een goede uitleg, slimme tips en trics helpen we je naar een goed ritme van eten bij jouw onregelmatige diensten, waardoor je niet alleen beter slaapt, je ook minder maag-darmproblemen hebt en je fitter voelt.

Wil je een workshop of een langere training, neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Gezond de klok rond

Gezond de klok rond is een uitgebreide voedingsinterventie, opgebouwd uit de volgende stappen:

1. Inventarisatie, opstellen van doelen en een nulmeting vormt het vertrekpunt van het programma.

2. Workshop voor leidinggevenden zijn de start om draagvlak te creëren.

3. Vervolgens worden workshops voor medewerkers ingezet over voeding en slaap in relatie tot het biologische ritme.

4. Het interventieprogramma helpt medewerkers bij het maken van de juiste timing en keuzes in voeding met behulp van de Gezond de Klok rond-app. Ook kun je je eigen vooruitgang volgen en worden er dagelijks adviezen en recepten gedeeld.

5. Na afloop van de interventie wordt er concreet in kaart gebracht welke resultaten zijn behaald. Daarnaast volgt een adviesrapport aan de organisatie waarin aanbevelingen voor toekomst worden gedeeld.

Podcast

Regelmatig gaan wij in gesprek over eten en drinken bij onregelmatige diensten, bijvoorbeeld in een podcast. Wil je alvast wat luisteren?

Elly in gesprek met Ivonne Pappot (Voedingsgeneeskunde), klik hier om deze korte podcast te luisteren.

Elly in gesprek met Jeroen Schaapveld (Colijn & Partners), klik hier om deze podcast te luisteren. 

Gerda en Elly in gesprek met Karine Hoenderdos (Gezondheidsnet), luister hier. 

Meer informatie?

Heb je een vraag, wil je meer informatie wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Of wil je individuele begeleiding? Stuur even een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

2 + 6 =