Chrono-voedingsplan

Het chrono-voedingsplan is jouw ideale voedingsplan, passend bij je dienst. In dit boek krijg je alle kennis en tools om jouw eigen chrono-voedingsplan te maken.

Geen dieet of verplichte kost, maar alle ingrediënten voor jouw ideale voedingsplan. Je kunt vast ook wat extra hulp gebruiken, daarom hebben we een aantal voorbeelden van dagmenu’s voor je gemaakt met daarbij lekkere recepten. Alles voor een fitte dienst.

Recepten

Natuurlijk hebben we ook recepten voor je gemaakt, passend voor elke dienst.  Of je nu voor dag en dauw je bed uit moet voor een vroege dienst, laat thuiskomt na een avonddienst of je een nachtdienst draait. Geen culinaire hoogstandjes maar vooral lekker, makkelijk, snel klaar te maken én mee te nemen naar je werk.

Basisrecepten

Daarnaast hebben we ook een aantal basisrecepten voor je gemaakt, bij de verschillende onderdelen van het chrono-voedingsplan. Zo zijn er basisrecepten voor als je een vroege dienst hebt, een late dienst of nachtdienst. Een basisrecept is een mini-stappenplan voor een gerecht, waarmee je met je eigen creativiteit de heerlijkste variaties kunt maken.