Over de auteurs

Elly Kaldenberg

is diëtist en expert op het gebied van voeding en onregelmatige diensten. Ze begeleidt mensen met onregelmatige diensten ten aanzien van voeding en gezondheid. Daarnaast adviseert zij bedrijven over vitaliteit en gezondheid in relatie tot wisselende diensten en is veelgevraagd spreker in de media. Alles onder de noemer 2424FIT.

Voeding is haar hobby én haar vak. Ze houdt niet van ingewikkelde adviezen en opgelegde strenge (voedings)regels. Voeding moet bij je passen, alleen dan gaat het werken.

Deze visie vind je ook terug in dit boek: zelf aan de slag met jouw chrono-voedingsplan.

 

 

Gerda Pot

is een voedingswetenschapper met passie voor onderzoek naar voeding en gezondheid. Ze is gespecialiseerd in chrono-nutrition en doet wetenschappelijk onderzoek naar de invloed van het tijdstip van eten op onze gezondheid.

Ze slaat graag de brug van wetenschap naar praktijk om zo voeding in te zetten als mogelijke oplossing bij gezondheidsklachten. Dit doet ze ook in haar werk als programma coördinator bij de Alliantie Voeding in de Zorg.

Samen met Elly heeft ze dit praktische handboek gemaakt voor mensen die onregelmatig werken of leven, een echte lifehack.